Het is zover! Op 2 juni is Conversion Day, het grootste digitale marketing event van België, helemaal terug! Na enkele maanden flink zwoegen staat er een indrukwekkend programma klaar om jouw ROI te boosten! Internationale en nationale experts geven diepgaande sessies over hun expertise, heel concreet, boordevol tips en vol nieuwe strategieën en inzichten. 

Optimaliseer jouw digitale inspanningen

Wat jouw functie ook mag zijn, conversie optimalisatie is voor iedereen een belangrijke focus. Zowel bij jouw strategie, uitvoering als bij het optimalisatie proces. Tijdens diepgaande en vernieuwende sessies geven 23 experts het beste van hunzelf. Conversion Day 2015 wordt een dag vol inzichten, tools, strategieën, methodes & tips om jouw conversies aanzienlijk te verhogen. Concrete talks zullen ervoor zorgen dat je met een lijst tips en to do's naar huis gaat om jouw aanpaak nog doeltreffender te maken.

Welke topics komen er aan bod?

Conversion Day brengt sessies over: Inbound marketing, Marketing automation, online marketing, Persuasive en UX design, content marketing, advertising, email marketing, social media, Analytics, A/B testing, en nog veel meer. Bekijk alle topics en sprekers op www.ConversionDay.be 

Wat moet ik nog weten van Conversion Day?

Het is een Bloovi event! Wij zorgen ervoor dat er een top-organisatie zal zijn qua locatie, catering, techniek... Bovendien zijn de sprekers zorgvuldig uitgekozen en zullen ze op scherp staan om jouw diepgaande inzichten te geven. Let wel op we houden het aantal deelnemers beperkt tot maximaal 400. Het zal voor de snelle beslissers zijn. 

Welke sprekers mag ik zoal verwachten?

Conversion Day brengt een mix tussen internationale namen en Belgische experts om jou de laatste nieuwe inzichten en tips te geven. 

Enkele grote Internationale namen:

Enkele Belgische expers:

Bekijk hier

Tot 30 april loopt er een vroegboekkorting van - 74 euro

Dit event kan jij niet missen!
Bekijk het indrukwekkende lijstje aan sprekers en popel nu al van ongeduld!
Hier kan je alavst inschrijven voor Conversion Day 2015!