Ondertussen organiseren we met Bloovi al zo'n 5 jaar events. Nog nooit eerder verkochten we zo snel onze eerste 500 tickets voor een event als voor WebTomorrow. De laatste maanden zijn we dan ook druk bezig geweest om grote veranderingen door te voeren die ik nu graag met jullie deel.

Spiek op de attendees pagina wie de eerste 500 aanwezigen zijn!

We hebben deze ochtend de attendees pagina met de eerste 500 aanwezigen gelanceerd. Zo kan je al eens spieken wie er komt en met welke interessante profielen je kan netwerken. Naast ons inhoudelijk programma lanceren we dit jaar tal van toffe acties en momenten waarop je kan netwerken. Zowel on als offline. Because business never sleeps.

Als we even kijken naar de vergelijken met de vorige edities, dan zien we dat we momenteel al meer tickets verkocht hebben dan drie jaar geleden. Met de laatste 200 Super Early Bird tickets - met 22% korting- zal de kortingsactie van 100 euro snel afgelopen zijn.

2 dagen conferentie zorgt voor een totale beleving

WebTomorrow is dit jaar een 2 daags event geworden. Bewust. Met het event proberen we te kijken wat innovatie en technologie van impact heeft op onze samenleving: hoe verandert onze manier van marketing en communiceren, hoe verandert onze economie, hoe veranderen onze bedrijven… De twee dagen staan ons toe je letterlijk en figuurlijk onder te dompelen in de toekomst.

Ondertussen is ons programma al aardig gevuld (dank je voor de positieve feedback hierop trouwens), hebben we onze 4 topics duidelijk afgebakend en de eerste 500 tickets vlogen sneller dan ooit de deur uit!

Enkele jaren geleden begonnen we hier aan om met WebTomorrow iets knaps neer te zetten voor de sector. Een event waar de hele sector samenkomt, inspiratie komt halen, unieke kennis kan vergaren en met elkaar kan netwerken. We geloven er ook sterk in dat we moeten blijven inzetten op een geweldige beleving en een vlotte organisatie. Ondertussen zijn we de grootste conferentie in onze sector. Dit is natuurlijk niet onze drijfveer, maar het is wel een leuke bevestiging dat dit een waardevol event is voor de sector die je niet mag missen.

Praktische afspraken

Bekijk hier

Zo was het vorig jaar