Vlnr. Robin Janssens (investment manager Capital A), Eddy Dobbelaere (CEO Anrova Solutions), Kris Adriaenssens (Group CEO Anrova Solutions en Domani Business Solutions) (zittend) Quinten Birkhoff, (investment director Capital A), Katja Heurckmans (CEO Domani Business Solutions), Lars Valkenburg (investment manager Capital A)

De Belgische software-aanbieder Anrova Solutions gaat voortaan samen met het Nederlandse Domani Business Solutions. De fusie werd mede mogelijk gemaakt door de participatie van investeringsmaatschappij Capital A. Die werkte namelijk mee aan een solide financiële basis voor groei te leggen. Door het samengaan van beide bedrijven ontstaat er een organisatie van 75 medewerkers, waarmee die een van de grotere SAP-aanbieders voor de KMO-markt in België en Nederland wordt. Met als bedoeling verder door te groeien tot Europese speler.

“Zowel de markt als de bedrijfssoftware oplossingen worden alsmaar complexer”, aldus Robin Janssens, investment manager bij Capital A. “Bijgevolg is er nood aan stevige organisaties om de vraag naar de digitale transitie van KMO’s te beantwoorden. Vandaar deze gecombineerde entiteit en het vooruitzicht van de daaropvolgende groei door middel van buy and build.”

“De schaalvergroting door deze fusie stelt ons in staat de KMO het volledige SAP Intelligent Enterprise-aanbod aan te reiken en ons te positioneren als partner gedurende het volledige digitale transformatie traject van een onderneming”, vult Kris Adriaenssens, Group CEO Anrova Solutions en Domani Business Solutions, nog aan.