Conclusion en Mediaan gaan voortaan samen verder

De Nederlandse datascience- en AI-specialist Conclusion heeft de internationale IT-dienstverlener Mediaan overgenomen. Die ondersteunt grote ondernemingen in Duitsland, Nederland en België bij hun innovatie en digitale transformatie. Door die zet kan Conclusion zijn internationale groeiambitie kracht bijzetten. Mediaan wordt op zijn beurt de belangrijkste IT- en digitale dienstverlener in Zuid-Nederland.

“Bij Mediaan zochten we een strategische partner die kon bijdragen aan het realiseren van onze groeiambities en slagkracht, maar tegelijkertijd ruimte bood om onze identiteit, cultuur en kwaliteiten te behouden”, aldus Elmer Nelis, managing director bij Mediaan. “Die partner hebben we in Conclusion gevonden. Middels hun ecosysteem kunnen we onze kennis inzetten voor een bredere klantgroep. Andersom vormen hun diensten en vaardigheden een zeer goede aanvulling voor onze klanten.

Door het samengaan ontstaan nieuwe kansen voor zowel Mediaan als de andere bedrijven binnen onze organisatie, waaronder binnen de SAP- en Java-markt en op het gebied van low-code”, vult Engbert Verkoren, CEO van Conclusion, aan. “Daarnaast versterken we samen onze positie in de snelgroeiende datascience- en AI-markt.”