VistaPrint, wereldwijde ontwerp- en marketingpartner voor kleine bedrijven, lanceert Vista. Dit overkoepelende merk bestaat uit VistaPrint, 99designs van Vista, Vista x Wix en de meest recente acquisitie van het bedrijf: Depositphotos (marktplaats voor stockcontent met meer dan 200 miljoen items) en dochteronderneming Crello (wereldwijd toonaangevend op gebied van doe-het-zelf digitaal ontwerp).

De merkrevolutie van VistaPrint past in de huidige tijd, waar bedrijven meer dan ooit complete oplossingen willen: online, offline, onderweg en op elk moment tijdens hun zakelijke traject. Door de acquisitie wordt Vistaprint de belangrijkste wereldspeler voor ontwerp, drukwerk en digitale diensten.

“Al meer dan 20 jaar lang helpen we kleine bedrijven om geloofwaardig over te komen”, zegt Robert Keane, oprichter en algemeen directeur van Vista en moederbedrijf Cimpress. “Nu hun behoeften veranderen, veranderen wij met ze mee.”

“Vista weerspiegelt onze transformatie tot deskundige ontwerp- en marketingpartner voor kleine bedrijven overal ter wereld. De lancering van VistaCreate (de nieuwe merkidentiteit van Crello; nvdr) is een essentieel onderdeel van deze verandering, omdat het kleine bedrijven toegang biedt tot een creatieve ontwerpoplossing voor sociale media van wereldklasse.”