Ilse Vermeersch en Pieter Haesaert

C4T is gespecialiseerd in digital-first douanebeheer via SaaS, wat de supply chain van bedrijven een stuk efficiënter maakt. De pionier haalde zonet 17 miljoen euro aan durfkapitaal op, wat het bedrijf in de startblokken plaatst voor wereldwijde expansie. Digital-first douane management opereert immers in een industrie die ruim 50 miljard euro waard is.

“Door deze investering kan C4T zijn activiteiten uitbreiden van Europa naar de VS, om zo de integratie met douanesystemen over de hele wereld te versnellen. Op die manier wordt onze SaaS-oplossing CAS de internationale standaard voor douanemanagement”, aldus co-founder en CEO Pieter Haesaert. “Het aantrekken van talent zal de sleutel zijn voor onze groeistrategie”, vult COO en mede-oprichter Ilse Vermeersch aan.

C4T, die klanten heeft in onder meer detailhandel, auto-industrie, hightech, productie, grondstoffen en consumptiegoederen, garandeert via haar SaaS-oplossing besparingen inzake invoerrechten- en administratieve besparingen en laat bedrijven toe zich vlot aan te passen aan de enorme veranderingen qua douane- en handelswetgevingen (bijvoorbeeld als gevolg van de Brexit).