Cis Scherpereel, founding CEO van Mex United

Het Kortrijkse adviesbureau Mex United van e-commerce personality of the year Cis Scherpereel heeft een Raad van E-commerce Advies (REA) samengesteld, met als ambitie ondernemers het maximum uit hun e-commerce te helpen halen. Werk genoeg als je weet dat er sinds 2020 in België 36.000 nieuwe webshops zijn bijgekomen.

“Veel ondernemers zijn in de afgelopen jaren (door)gestart met een webshop. Vaak in een corona-kramp, zonder groeiplan of strategie”, aldus Scherpereel. “Naast de wil en het engagement van de ondernemer is het daarom belangrijk adviseurs uit te nodigen die de juiste expertise in huis hebben en die willen delen. Met een Raad van E-commerce Advies brengen we die specialisten aan boord.”

“Het concept en de meerwaarde van een traditionele Raad van Advies is bij veel ondernemers gekend”, vult Kurt Ostyn, co-founder en groeistrateeg van Mex United, aan. “Door experten rond de tafel te brengen, krijgt men heel waardevolle inzichten waardoor men betere beslissingen kan nemen. Door dit concept specifiek in te richten met focus op e-commerce geven we antwoord op de vraag van ondernemers naar een betaalbaar klankbord met ervaringsdeskundigen.”