Sisu Group-CEO Stéphane Collignon

Sisu Group, het snelgroeiende Antwerpse moederbedrijf van NedWorks, Catalay, Strand Associates Consulting en Prosource, krijgt met Down2Earth Capital een nieuwe investeerder. Sisu Group biedt groeibedrijven oplossingen op vlak van staffing, advisory en training en stelt in België meer dan 280 consultants te werk in uiteenlopende sectoren.

In 2021 draaide Sisu Group een omzet van 40 miljoen euro, maar de nieuwe investeerder toont zich ambitieus. “Het is de bedoeling om Sisu Group te helpen de omzet in enkele jaren tijd te verdubbelen”, aldus Alain Keppens van Down2Earth Capital. “Met behulp van best practices uit andere investeringen, overnames en het helikopterzicht dat wij kunnen bieden, zal dat lukken.”

De komende jaren wilt Sisu Group verder inzetten op organische groei, vooral dankzij aanwezigheid in groeiende markten en focus op gespecialiseerde profielen. “Industrie-expertise en klantenrelaties op lange termijn vormen al jaren de hoekstenen van onze groep”, vertelt Sisu Group-CEO Stéphane Collignon. “Het uitbouwen van een groep creëert echter ook de nood aan meer structuur. In D2E vinden we de ideale partner die deze professionalisering verder kan ondersteunen.”