Robine De Haen, CEO For One Month bij The Adecco Group

Robine De Haen uit Schoten wordt CEO For One Month en komt gedurende een maand aan het hoofd van hr-dienstverlener en uitzendorganisatie the Adecco Group. Die wil met het initiatief jongeren de kans bieden hun leidinggevende talenten te ontdekken. CEO For One Month is ondertussen aan zijn negende editie toe, en jaarlijks stellen zo’n 1.000 jongeren zich kandidaat.

“Ik heb altijd al de ambitie gehad om ooit een internationaal bedrijf te runnen”, aldus Robine De Haen. “CEO For One Month biedt me een unieke kans om van dichtbij te mogen meemaken hoe het er onder de motorkap van zo’n grote, internationale organisatie aan toegaat.”

Robine krijgt dezelfde agenda als country director Jan Dekeyser en moet ook oplossingen bedenken voor de uitdagingen waar the Adecco Group vandaag in België mee geconfronteerd wordt. Voor al haar werk mag Robine zich ook verwachten aan een CEO-waardige verloning met een maandloon van 6.000 euro netto. Na een maand kan Robine ook meedingen naar de functie van Internationale CEO For One Month.