Dorst.app en orderBilly, twee Gentse bedrijven die QR-bestelsystemen ontwikkelen voor de hospitality-sector, fuseren en willen samen de beste en meest performante QR- bestel- en betaaloplossingen op de markt brengen.

“We zijn de twee grootste partijen in de markt, maar vooral ook spelers die al dergelijke software ontwikkelde voor er sprake was van Covid”, aldus Maxim Sergeant van Dorst.app. “Zo voorzag Dorst.app al verschillende Gentse zomer- en winterbars van QR-bestellen, terwijl Billy voor enkele zaken een digitale vervanger voor de pager-beepers ontwikkelde.”

“We hadden al on-field ervaring, onze software stond verder dan vele andere spelers en de early-adopters waren al overtuigd”, vult David Maertens van orderBilly aan. “Toen de populariteit losbarstte na de eerste coronagolf stonden een competent team en sterk product klaar om snel te groeien naar waar we vandaag staan.”

“De fusie van Billy en Dorst zorgt ervoor dat we aan dubbele snelheid onze technologie verder kunnen ontwikkelen”, gaat hij verder. “Ook ons commercieel bataljon werd flink uitgebreid. We hebben de ambitie om op korte termijn 5000 horeca-ondernemers bij te staan in hun digitalisatie.”