Newsletters

Become CEO of your body

Ben jij een fulltime ondernemer met een drukke agenda en wil je tegelijk investeren in een gezonde levensstijl? In deze rubriek kom je te weten hoe je dat best aanpakt. Van hoe stress wegnemen, je ademhaling verbeteren tot nieuwe inzichten over voeding en beweging,…, het komt allemaal aan bod.

Mede mogelijk gemaakt door
Louis Jonckheere (Showpad) over zijn sabbatical: “Ik vond het de max om mij te vervelen, nooit gedacht dat ik dat zou kunnen”
Become CEO of your body
Een scale-up runnen, verantwoordelijk zijn voor 600 medewerkers, aandeelhouders en investeerders tevreden houden …: het eist zijn tol. Toen Showpad-co-founder en CEO Louis Jonckheere voelde dat hij niet meer met dezelfde volle energie en goesting naar het werk ging, besloot…
Hoe PEAK Coaching het energieniveau van ondernemers maximaliseert: “Een zware training is geen training waarna je helemaal afgemat bent, maar waarin je aan je persoonlijke noden hebt gewerkt”
Become CEO of your body
‘Geen tijd’ is wellicht hét excuus dat ondernemers het vaakst gebruiken als het aankomt op werken aan de gezondheid. Doordat de bewegingsexperts van PEAK Coaching naar de ondernemers zelf komen met hun personal training, valt dat excuus helemaal weg. Maar trainen met PEAK i…