Voor de derde jaar op rij organiseert Bloovi Me haar jaarlijkse loonenquête voor loontrekkenden in de digitale sector. Om jou van een geloofwaardige benchmark te voorzien zodat je jouw salaris kan inschatten, is jouw respons van groot belang! Bovendien maak je kans op één van de 3 Fitbit Alta HR’s. Een mooi extraatje bovenop jouw loon toch?

De enquête peilt naar alle aspecten van verloning in de digitale sector. Is jouw salaris wel voldoende? In welke mate heeft sector een invloed op loon? Die bedrijfswagen, durf jij die vragen? Handig om weten bij die volgende loononderhandeling.

>>> Neem deel aan de loonenquête en win een Fitbit Alta HR!

Iedereen die werkt in de digitale sector, mag deelnemen. Wens je op de hoogte gehouden te worden van de resultaten? Laat je gegevens achter en kom als eerste te weten hoe jouw loon scoort in vergelijking met je concullega’s!

Omdat we er ons bewust van zijn dat niet iedereen even graag zijn loonfiche op tafel legt, kan deelnemen uiteraard ook anoniem. Jij beslist! Op slechts 5 minuten heb je je digitale steentje bijgedragen. Wacht dus niet langer, maar klik hieronder door naar de loonenquête van Bloovi Me!