Happiness at Work

Bedrijven die een hogere vorm van geluk weten te creëren bij hun werknemers, laten automatisch ook betere prestaties én een grotere klanttevredenheid optekenen.

Maar wat zijn nu de elementen die dit werkgeluk kunnen verhogen? Of anders gezegd: waar zetten bedrijven en leidinggevenden precies op in om de cultuur, tevredenheid en balans van medewerkers en teams drastisch te verbeteren.

Happiness at work Happiness at work
Mede mogelijk gemaakt door

Crafting powerful workforces

De leider van de toekomst is kwetsbaar en ligt niet wakker van status: “Als je jezelf opstelt als onfeilbaar, durven je medewerkers nooit fouten maken”
Happiness at work

Meer over
Herculean Alliance

Herculean Alliance is gespecialiseerd in employee engagement en doen dit aan de hand van consulting, een platform, events op maat en formats zoals Hercules Trophy en Pink Ladies Games. Ze organiseren ook de Employee Engagement Awards, samen met hun ecosysteem van employee engagement specialisten, coaches en experten. 

“Als je van gelukkige, gemotiveerde werknemers ook nog geëngageerde medewerkers maakt, kan je als onderneming écht potten breken”
Happiness at work
Hoe kan je het engagement van je medewerkers boosten in deze bizarre, hybride coronatijden? Het is zo’n beetje de heilige graal waar elke onderneming vandaag naar op zoek is. Herculean Alliance is al twintig jaar bezig met het meten en versterken van employee engagement. ”V…
Trendwatcher Herman Konings over de grote ontslaggolf in de VS die ook onze contreien bereikt: “Corona was voor veel werknemers een aha-erlebnis”
Happiness at work
Na de coronacrisis veranderen mensen massaal van job. In de Verenigde Staten hebben ze het al over The Great Resignation. Trendwatcher Herman Konings ziet ook bij ons een gelijkaardige ontslaggolf aanzwellen, voortgestuwd door twee factoren: COVID-19 en de intrede van Gener…