Koen Ovaere

Koen Ovaere is master in de computerwetenschappen en behaalde een MBA aan de Vlerick Business School. Hij is medeoprichter van HR-softwaretool Smart Sunday en e-commerceplatform Storesquare. Na de verkoop van beide bedrijven werkte hij een tijdlang als freelance expert.

De afgelopen tien jaar legde hij zich onder andere toe op de implementatie van AI in concrete producten en projecten. Bedrijven zijn zich immers wel bewust van de kracht van artificiële intelligentie voor hun organisatie, maar worstelen met de vraag of de klassieke AI-projectaanpak voor hen wel rendabel en schaalbaar is. Ook de impact op HR en het investeringsrisico schrikt vaak af. Om op die uitdaging een antwoord te bieden, startte Ovaere Trendskout op, een Automated Machine Learning-platform dat AI, Deep Learning en datatransformatie automatiseert en samenbrengt in één overzichtelijke omgeving Dat deed hij samen met Tom Muylle en Pauwel Grepdon.

Alle artikels van Koen Ovaere

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Connecteer met 28.740 abonnees
Bloovi Magazine

Bloovi brengt 2x per jaar een eigen luxemagazine uit. Inspirerende verhalen van spraakmakende ondernemers uit de meest uiteenlopende sectoren. Gratis verdeeld op de Belgische markt.

>> vraag hier je gratis exemplaar aan

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief