Antwerpen jouw business, onze drive

Van afval naar groene energie: is dit de waterzuivering van de toekomst?
Stories

Meer over
stad Antwerpen

Als metropool op mensenmaat biedt Antwerpen een wereld vol mogelijkheden. Gelegen in het hart van Europa is het de trotse thuisbasis van de op een na grootste haven en de belangrijkste chemische cluster van het continent. Antwerpen is bovendien de wereldhoofdstad van de diamanthandel en de populairste winkelstad van het land. Vandaag zet de stad extra in op digitale innovatie, circulariteit, creativiteit en gezondheid als pijlers voor haar toekomstige economie. Internationaal en levendig? Check. Innovatief en creatief? Check. Gastvrij en multicultureel? Check. Antwerpen heeft het allemaal. Benieuwd hoe de stad ook u en uw bedrijf kan helpen? Kijk op www.ondernemeninantwerpen.be.

Tech & InnovatiePodcast: ‘Antwerp innovator’ Hans Danneels (Byteflies): “We willen zoveel mogelijk impact op zoveel mogelijk patiënten”
  • opslaan

In deze vierde aflevering van de podcastreeks ‘The story of Antwerp innovators’ schuift Hans Danneels, co-founder en co-CEO van Byteflies, mee aan de gesprekstafel van host Pieter Baert. De Antwerpse scale-up, die Danneels samen met Hans De Clercq oprichtte in 2015, ontwikk…

Lees meer
Project van Antwerpse modeontwerper Tim Van Steenbergen zet in op circulariteit en sociale duurzaamheid: “Ons verhaal is belangrijker dan het product zelf”
Impact Ondernemen
  • opslaan
Nieuwe podcastreeks: Antwerpse ondernemers over hoe zij hun innovatief idee met de steun van de stad omzetten naar een duurzaam businessmodel
Insights
  • opslaan
  • 1
  • 2