Dé vier topics waar WebTomorrow rond draait:

Dé vier topics waar WebTomorrow rond draait:

WebTomorrow gaat over transitie. De impact van digitaal op ons werk en leven. Gedurende twee dagen gaan meer dan duizend digital professionals samen met jou op zoek naar antwoorden op belangrijke vragen. Daarvoor nodigden we 35 internationaal erkende sprekers uit op het podium. Hun persoonlijke anekdotes, succesverhalen en inspirerende talks stimuleren jou om meteen aan de slag te gaan en nog beter te worden in wat je doet. Maar waar gaat WebTomorrow 2017 precies over?

WebTomorrow gaat over hoe technologische veranderingen en innovaties invloed hebben op de manier waarop we werken, aan marketing doen en de rol van technologie op ons werk en onze samenleving. Om een beeld te krijgen van wat er precies speelt en wat er ons nog te wachten staat, hebben we een sterk programma opgesteld, verdeeld in vier topics:

1. De marketing van de toekomst

Dat innovaties een directe invloed hebben op marketing, weet nagenoeg iedereen. Continue  digitale veranderingen hebben een enorme impact op de manier waarop we mensen kunnen bereiken. Hoe ga je als marketeer om met al die technologische veranderingen? Welke mythes bestaan er? Welke trends hebben een directe invloed op jouw business? Dat en nog meer vragen ontdek je tijdens het marketingluik (verdeeld over de twee dagen) op WebTomorrow.

2. Innovatie als driver van nieuwe business

De grootste uitdaging vandaag blijft om jezelf voortdurend opnieuw uit te vinden. Als bedrijf zoek je wellicht naar de next step? Welke rol speelt innovatie in die disruptie? Hoe bereid je jezelf voor? Of sterker nog: hoe blijf je de concurrentie een stap voor? Welke rol speelt innovatie als we het hebben over jobs? Welke jobs blijven bestaan? Welke nieuwe jobs mogen we verwachten?

3. Leiderschap anno 2017

Uit ons eigen onderzoek leerden we dat meer dan 70% van de Belgische professionals vindt dat ze geen (goede) leider hebben. Sterke cijfers. Maar wat kunnen we eruit leren? Hoe kunnen leiders zich aanpassen aan de vragen en noden van hun team? Welke verwachtingen hebben de teams anno 2017? Moet een leider enkel ‘ja-knikken’? Op WebTomorrow krijgen we de twee kanten van het verhaal.

4. Veranderende samenleving door technologische innovatie

Door innovatie en vooruitgang komen alsmaar meer nieuwe denkbeelden aan bod. Maar ook oude ideeën krijgen nieuwe wind. Zo leerden de afgelopen maanden ons dat vragen over robotica indirect een rol spelen bij hoe we denken over werk. Maar hoe zit dat precies? Welke rol spelen sociale media bij het  digitale wantrouwen?


Het programma van WebTomorrow biedt dus antwoorden op heel belangrijke topics. Meer dan 30 internationaal vermaarde sprekers delen hun inzichten en jarenlange kennis met 1500 professionals gedurende twee dagen. Profiteer nu nog van de Early Bird actie en koop jouw ticket met €50 korting.
 

Connecteer met 28.250 abonnees