Het is weer zover! Vorig jaar was onze loonenquête een groot succes en daar willen we dit jaar op verder bouwen. Dit kunnen we natuurlijk niet alleen, want hiervoor is jullie respons van groot belang. Wat haal jij eruit? Een mooie benchmark om jouw salaris in te schatten en de kans op één van de 3 Fitbits Alta HR die wij weggeven ! Een mooi extraatje bovenop je salaris toch?

In een notendop: De enquête peilt naar alle aspecten van verloning in de digitale sector. Zo komt naast bruto verloning ook anciënniteit, sector, bedrijfsgrootte en algemene tevredenheid over je work-life balance aan bod.

Deelnemen is enorm simpel en toegankelijk voor iedereen die tewerkgesteld is in de digitale sector! Laat je gegevens achter en wees als als eerste op de hoogte van de resultaten in een overzichtelijk rapport van het jaar 2017.

Omdat we er ons bewust van zijn dat niet iedereen even graag zijn loonfiche op tafel legt, kan deelnemen uiteraard ook anoniem. Jij beslist! Op slechts 3 minuten heb je je digitale steentje bijgedragen. Wacht dus niet langer, maar klik hieronder door naar onze loonenquête!