Groupon België opent vandaag zijn online Kerstshop waar klanten terecht kunnen voor leuke en creatieve Kerstcadeaus voor familie en vrienden.

De Kersthop zet specifieke deals in de kijker via een handige slider. Deze deals gaan van luxecadeaus tot cadeaus voor een laag budget. Cadeausuggesties gaan van sports tot wellness en beauty producten. Je kan ook gebruik maken van de klassieke zoekfunctionaliteiten om de cadeausuggesties te doorzoeken.

Cyril Jessua, country manager Groupon België: “Sinds de lancering enkele weken geleden wordt de shop erg positief onthaald bij onze klanten. Ze vinden er snel en gemakkelijk wat ze zoeken. We zijn er dan ook van overtuigd dat de toevoeging van de Kerstshop hen zal inspireren om leuke en creatieve cadeaus te vinden voor de feestdagen. Meer nog: wanneer je in onze Kerstshop winkelt, sta je niet in de lange wachtrijen aan de kassa.”

Online winkelen: de beste manier om lange wachtrijen te vermijden

Groupon is ideaal voor wie zijn Kerstshopping op het laatste ogenblik doet: enkel de coupon afdrukken volstaat. Cyril Jessua: “Ervaring leert ons dat December een zeer drukke maand is op groupon.be. Vorig jaar zagen we zelfs op Kerstdag significant meer bezoekers dan gemiddeld.”

Recent onderzoek bij Belgische internetgebruikers toont aan dat 85% van de online shoppers minstens één keer per jaar het internet gebruiken om een bepaald product of dienst aan verminderde prijs te vinden. In de Groupon Shop worden de beste deals die Groupon in aanbieding heeft, uitgelicht. En dat terwijl je winkelt vanaf thuis. In de drukke Kerstperiode genieten retailketens die een Groupon deal uitschrijven zelfs extra visibiliteit bij klanten die actief op zoek zijn naar leuke koopjes.

Wie op zoek is naar een echt creatief cadeau zoals een romantisch tripje naar Parijs, een Ferrari tour of een scooter kan terecht bij Groupon.

De Groupon Kerstshop is bereikbaar op kerst.groupon.be