Myriam Candries - Trotsmakers - © Pieter Baert

In deze eerste aflevering van de Leadership-podcastreeks van Cevora praat Pieter Baert met Myriam Candries, leiderschapscoach en -trainer en mede-oprichter van Trotsmakers. Myriam neemt ons mee in haar visie over authentiek en verbindend leiderschap.

Voor Myriam draait een succesvol bedrijf niet alleen om meetbare KPI’s behalen, maar ook om verbindende doelen stellen: wat willen we nu samen bereiken en hoe gaan we daarvoor? Er schuilt een immense kracht in gemeenschappelijke focus.

Precies daar wringt het schoentje vaak: organisaties staan vandaag te weinig stil bij welk soort leider zij willen én wie ze als geheel willen zijn. Vanuit haar TROTS-methodiek brengt zij leiders en bedrijven terug naar de essentie, die de deur openzet naar verbinding, authenticiteit, kwetsbaarheid en vaardigheden voor duurzame groei.

Cruciale begrippen die ook Cevora hoog in het vaandel draagt. Zo helpen zij bedrijfsleiders en medewerkers te floreren via hun opleidingen rond onder meer kwetsbaarheid en emotionele intelligentie.

Veel luisterplezier!