In deze podcast praat Pieter Baert met Hans Langedock, COO bij Sereni. Noem dit bedrijf liever geen begrafenisonderneming: veel liever spreekt Hans over een zorgbedrijf in uitvaart, met de verschillende diensten en producten die daarbij horen. Hans vertelt over de visie van Sereni, het werken in een unieke sector en het nieuwe winkelconcept Touché, gespecialiseerd in troostattenties.

Afscheid nemen is een van de moeilijkste en meest emotionele gebeurtenissen in een mensenleven. Op dat moment is er dan ook best sprake van een serene, professionele steun en toeverlaat. En dat is exact waar Sereni voor staat: zorgen en ontzorgen. Dat geldt niet alleen voor de overledene, de nabestaande families en vrienden, maar evengoed de zorgverleners en de uitvaartondernemers zelf. Aan dat zorggegeven werd nu ook een nieuw winkelconcept rond rouw toegevoegd: Touché.

In deze podcast kijken we naar de visie van deze uitvaartplanners, hoe ze betrokkenheid naar families invullen en waarom ze verder kijken dan louter afscheid nemen. We spreken met Hans Langedock onder meer over:

  • Waarom en hoe Sereni verschillende experts – van fiscalist tot rouwspecialist – samenbrengt
  • Waar de nieuwe concept store Touché voor staat
  • Hoe je een groeiende onderneming kan zijn in een heel specifieke en gevoelige sector

Veel luisterplezier!